Hírek

Hírek, aktualitások, mérkőzés beszámolók a Grundfocin
2010-05-04 - Grundfoci hírek

Zsámbék: Nyertünk!

Végre! Már hosszú ideje nem tudtam győzelemről írni a felnőtt csapat kapcsán. Az ezer sebből vérző első csapatunk nehezen, de végül megnyerte a mindkét csapat számára roppant fontos találkozót.

Zsámbéki SK – Pénzügyőr SE 2 : 1

Zsámbék:Molnár P. -László D., Soós I., Káldi S., Veréb T. – Ebedli Z. (Reiner Zs.), Fekete Cs. (Fekete I.), Fekete Zs., Nagy R. (Bokodi T.), Ságodi Sz. – Cservák Gy. G.:Cservák Gy., Ebedli Z.

Remek húzás volt az edzőpárostól, hogy Cservák György kezdett csatár poszton, hiszen gólja mellett még nagyon hasznosan is játszott. Az első félidőben voltak helyzetek mindkét oldalon, nálunk talán nagyobbak, de nem sikerült élni velük egyik gárdának sem. Elmondható volt, hogy szervezettebbek és agresszívabbak voltunk ellenfelünknél, akik így sokszor csak ,,szenvedtek” a mi térfelünkön. A második félidőre mindkét csapat úgy jött ki az öltözőből, hogy ők nyerik meg a találkozót. Sokkal támadóbb felfogásban játszottak a csapatok, ennek azonban zsámbéki vezetés lett az eredménye. Egy mintaszerű baloldali támadás után, Cservák Gyuri fejelt a hosszú kapufánál a hálóba. Érdemes az esetnél megemlíteni Ságodi Szabolcs beadását is, aki nemcsak ezzel hívta fel magára a figyelmet, hanem agresszív, veszélyes, gyors játékával egyaránt. Aztán gyorsan rúgtunk rá még egyet! Ebedli Zoltán az ötösről kotorta be a labdát a hálóba. Ezzel az állás kettő null a mi javunkra! Egyre veszélyesebben jött a pénzügyőr, sok beadás érkezett a kapunk elé. Egy estben képtelenek voltunk menteni, gólt szerzett a vendég csapat. Kezdett nagyon ,,meleg” lenni a meccs, reméltük nem ismétlődik meg a tavalyi balszerencsénk, amikor az utolsó percben egyenlített ellenünk a Pénzügyőr. Hála istennek ez nem történt meg, így hosszú idő után újra nyert első csapatunk. Gratulálunk nekik!

Bodó László:Gratulálok a csapatnak, megérdemelt győzelmet arattunk.

(www.zsambekisportklub.hu)

Hozzászólások